Praktijkinformatie

Handige informatie over BSR Vechtstreek

Over de BSR-practitioner, tarieven en betalingsmogelijkheden, openingstijden, bereikbaarheid, vergoedingen, beroepsvereniging en privacybeleid.

Over Heleen

Op 28 september 2019 ben ik afgestudeerd als BSR-practitioner aan de Body Stress Release Academy in Zuid-Afrika. En sinds oktober ben ik begonnen in Vreeland met mijn praktijk Body Stress Release Vechtstreek.

Waarom ben ik dit gaan doen?
Sinds vele tientallen jaren heb ik last gehad van mijn (onder)rug totdat ik uiteindelijk geconfronteerd werd met een fikse hernia. Veel pijn, zware pijnstillers slikken tegen die pijn en geen oplossing.

Jarenlang heb ik diverse therapieën gehad, zoals manuele therapie, voetreflexologie, fysiotherapie, acupunctuur, shiatsu en mensendieck. Uiteraard hielp het allemaal wel, maar de pijn bleef terugkomen.

Totdat mijn man mij attendeerde op Body Stress Release en zo ben ik in contact gekomen met een BSR-practitioner en merkte ik het effect van de release op mijn lichaam. De hernia is helaas uiteindelijk operatief verwijderd, aangezien deze behoorlijk groot was en de kans op permanente beschadiging van de zenuw te groot werd. Wel heeft BSR mij er doorheen geholpen en de veerkracht van mijn lichaam aanzienlijk vergroot, zodat ik sneller herstelde.

Dit wil ik ook kunnen!
Na de derde release wist ik het, deze techniek wil ik ook leren, zodat ik mensen kan gaan helpen.

In die tijd was ik namelijk ook bezig met de vraag: wat wil ik nou eigenlijk? Ga ik door met wat ik doe, freelance management ondersteuning of ga ik switchen nu het nog kan. De keus was snel gemaakt en ik ben in mei 2019 de opleiding gaan doen in Zuid-Afrika.

En verder?
Nu is het mijn beurt om mijn medemens te laten kennismaken met Body Stress Release en te helpen om de fysieke vastgezette spanning in hun lichaam los te maken, zodat het zelfherstellend vermogen van hun lichaam zijn werk beter kan doen.

Heleen Kouwenhoven
Tarieven

Kosten per consult
Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar: € 60
Kinderen t/m 14 jaar: € 55
Baby’s: € 40 (of samen met ouder € 70)
Buiten praktijkuren/op locatie: € 75

Afspraken

U kunt voor het maken van een afspraak bellen (06-30348849).
Wanneer telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken of een e-mail sturen naar: info@bsr-vechtstreek.nl

Betalingsmogelijkheden

Betaling is mogelijk via pin of tikkie. U ontvangt ná betaling voor iedere afspraak een separate factuur die u eventueel bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Praktijkuren

Maandag-dinsdag-woensdag-donderdag-vrijdag: 8:00 – 17:30 uur

Annulering/verhindering

Bij verhindering kunt u tot 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch of via whatsapp wijzigen of annuleren. Bij te late annulering bent u de kosten voor het afgesproken consult verschuldigd.

Buiten praktijkuren of op locatie

Op afspraak in avond of weekend

Beroepsvereniging
Body Stress Release Vechtstreek is aangesloten Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN) en bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze VBAG. Het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent en het zou goed zijn als u die onvrede met uw practitioner bespreekt. Komt u er niet uit, heeft u hulp nodig of is uw onvrede aanleiding om een klacht in te dienen, dan kunt u zich richten tot de klachtenfunctionaris van: BSRAN onafhankelijke via CAMCoop óf VBAG vbag.nl/algemene-informatie/klachten
Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 76073254
Belastingnummer NL003050212B38
AGB Code zorgverlener vermeld op factuur
AGB Code onderneming vermeld op factuur

Vergoedingen zorgverzekeraars

Mijn behandelingen worden gedeeltelijk door diverse zorgverzekeraars vergoed (zie overzicht zorgverzekeraars 2021). Ik ben aangesloten bij BSRAN en de VBAG/RBCZ en in bezit van het diploma Medische Basiskennis conform PLATO-normen. Op de zorgwijzer is te zien welke verzekeraars de BSR-consulten vergoeden.

Privacybeleid
Opleidingen

Body Stress Release, Zuid-Afrika (2019)
Medische Basiskennis conform PLATO norm (2018)