BSR Vechtstreek mag weer open

BSR Vechtstreek mag weer open

Complementaire zorg is meer dan …..

Onze cliënten volgen Body Stress Release behandelingen, een efficiënte techniek die het lichaam stimuleert om opgebouwde en vastgezette spierspanning weer los te laten. Hiermee verminderen of verdwijnen de pijn- en spanningsklachten, waardoor deze mensen beperkt worden in hun dagelijks leven, aanzienlijk.

De meeste van onze cliënten komen uiteindelijk bij Body Stress Release terecht nadat ze onvoldoende baat hebben gehad bij de reguliere behandelingen, daar uitbehandeld zijn of wanneer de reguliere zorg geen ander antwoord meer heeft op de klachten dan ‘u zult hier mee moeten leren leven’.

En er zijn ook mensen die zoveel baat hebben bij Body Stress Release, dat zwaardere en duurdere zorg, zoals een operatie of bijv. MRI-scan, kan worden voorkomen.

Complementaire zorg is heel belangrijk en veel van onze cliënten weten dat. Duizenden cliënten bezoeken jaarlijks een alternatief therapeut, circa 1 op de 5 mensen.

Door de lockdown werden behandelingen abrupt onderbroken en moesten cliënten meer dan 2,5 maand wachten op vervolgbehandelingen. Dit heeft consequenties: conditie die achteruit gaat, het positieve effect van de eerdere behandelingen wordt teniet gedaan en de pijnklachten en andere stress gerelateerde klachten nemen weer toe.

Dus als je een dezer dagen een afspraak maakt bij de kapper, denk er dan ook aan om een Body Stress Release in te plannen. Met een geknipt koppie en een ontspannen lichaam kun je vervolgens heerlijk de lente instappen.

 

Body Stress Release Vechtstreek 06-303 488 49 of info@bsr-vechtstreek.nl.

De nood is hoog!Beste cliënt/bezoeker,

De praktijk van BSR Vechtstreek is van 28 augustus t/m 12 september 2021 gesloten in verband met vakantie.

Indien u een afspraak wilt maken, dan kunt u het contactformulier op deze website invullen.
Nieuwe intakes kan ik inplannen vanaf 21 september 2021.

Tijdens mijn vakantie zal ik de inkomende mails lezen, zij het minder frequent. In dringende gevallen zal ik contact opnemen.

Vanaf maandag 13 september sta ik weer klaar om cliënten te ontvangen en helpen.

Heleen