Zorgverzekering 2021 versobert

Zorgverzekering 2021 versobert

Aanvullende zorgverzekering versobert in 2021

Ga jij van zorgverzekering wisselen?

De zorgverzekeraars hebben de premies bekend gemaakt en daarbij ook de nieuwe polisvoorwaarden! En ja, de vergoeding van alternatieve geneeswijzen wordt soberder.

Het is daarom verstandig om je polis en voorwaarden goed door te nemen om te zien welke veranderingen de verzekeraars hebben doorgevoerd. Als voorbeeld: FBTO heeft de vergoeding van alle alternatieve geneeswijzen uit de polis gehaald. Alleen als je de module in 2020 al had aangezet, krijg je nog vergoeding hiervoor! Gelukkig heeft Zorgwijzer een aantal grote wijzigingen op een rijtje gezet.

Welke zorgverzekering vergoedt BSR nog wel?

Toch zijn er verzekeraars die BSR komend jaar in ieder geval blijven vergoeden. Als de practitioner is aangesloten bij BSRAN en VBAG dan geeft dat meer zekerheid voor de client. Op Zorgwijzer kun je zien welke verzekeraars dit betreft.
Helaas is niets  in het leven, dus het is van belang zelf ook na te gaan bij je verzekering of de aanvullende verzekering BSR in 2021 zal vergoeden.

Bereken je voordeel

Op Zorgwijzer staat tevens dat de extra premie die je in 2021 moet betalen voor een aanvullend pakket, vaak meer kost dan de de vergoeding die je krijgt voor het afgenomen aantal behandelingen bij elkaar. Heel belangrijk om zelf te berekenen wat voordeliger is.

Body Stress Release Vechtstreek 06-303 488 49 of info@bsr-vechtstreek.nl.

Welke zorgverzekeraar vergoedt BSR nog in 2021?