Zorgverzekering 2021 versobert

Zorgverzekering 2021 versobert

Aanvullende zorgverzekering versobert in 2021

Ga jij van zorgverzekering wisselen?

De zorgverzekeraars hebben de premies bekend gemaakt en daarbij ook de nieuwe polisvoorwaarden! En ja, de vergoeding van alternatieve geneeswijzen wordt soberder.

Het is daarom verstandig om je polis en voorwaarden goed door te nemen om te zien welke veranderingen de verzekeraars hebben doorgevoerd. Als voorbeeld: FBTO heeft de vergoeding van alle alternatieve geneeswijzen uit de polis gehaald. Alleen als je de module in 2020 al had aangezet, krijg je nog vergoeding hiervoor! Gelukkig heeft Zorgwijzer een aantal grote wijzigingen op een rijtje gezet.

Welke zorgverzekering vergoedt BSR nog wel?

Toch zijn er verzekeraars die BSR komend jaar in ieder geval blijven vergoeden. Als de practitioner is aangesloten bij BSRAN en VBAG dan geeft dat meer zekerheid voor de client. Op Zorgwijzer kun je zien welke verzekeraars dit betreft.
Helaas is niets  in het leven, dus het is van belang zelf ook na te gaan bij je verzekering of de aanvullende verzekering BSR in 2021 zal vergoeden.

Bereken je voordeel

Op Zorgwijzer staat tevens dat de extra premie die je in 2021 moet betalen voor een aanvullend pakket, vaak meer kost dan de de vergoeding die je krijgt voor het afgenomen aantal behandelingen bij elkaar. Heel belangrijk om zelf te berekenen wat voordeliger is.

Body Stress Release Vechtstreek 06-303 488 49 of info@bsr-vechtstreek.nl.

Welke zorgverzekeraar vergoedt BSR nog in 2021? 

Beste cliënt/bezoeker,

 

Tot 19 januari 2021 is de praktijk BSR Vechtstreek, in verband met de lockdown, gesloten. Vanaf die datum hopen wij weer cliënten te mogen ontvangen.

Aan alle cliënten die de praktijk bezoeken, vragen we bij binnenkomst en vertrek een mondkapje te dragen. Tijdens de release kan het mondkapje worden afgedaan.

In de praktijk hanteren wij de richtlijnen die zijn voorgesteld door het RIVM. Onze beroepsverenigingen BSRAN en VBAG hebben daartoe een protocol opgesteld, dat door Body Stress Release Vechtstreek wordt gehanteerd. De cliënt ontvangt bij elke afspraak of herinnering daaraan de belangrijkste punten uit het protocol.

 

Tot slot: neem telefonisch contact op als jij of een van je huisgenoten Corona-symptomen vertoont.