Vergroot je natuurlijke weerstand

Vergroot je natuurlijke weerstand

Neem je gezondheid in eigen hand

Afgelopen weken mochten wij gelukkig weer aan de slag. En het was nodig………

Velen hebben sinds half maart alle ballen thuis in de lucht moeten houden en dat heeft zijn wissel getrokken op de gesteldheid en weerbaarheid. Vastzittende nekken en schouders, hoofdpijn, mentale irritatie oftewel overbelasting pur sang.

Gelukkig kan Body Stress Release veel betekenen voor cliënten met ‘Corona-stress’. Het losmaken van spanning uit de overspannen spieren zorgt voor het:

  • versterken van immuunsysteem
  • vergroten van de stressbestendigheid
  • aanpakken van nek- en schouderklachten
  • verhogen van de vitaliteit

En dat merkten de cliënten die inmiddels geweest zijn maar al te goed. Enkele zeer positieve reacties van deze cliënten staan op de website van BSR Vechtstreek.

En de kinderen dan?
Ook zij kregen meer klachten afgelopen tijd. Beperkingen van thuis zitten, online lessen volgen en niet naar school kunnen, niet onbelemmerd met vriendjes kunnen en mogen spelen zorgden ervoor dat kinderen spanning gingen opslaan.
Bij kinderen zijn gelukkig vaak minder releases noodzakelijk om deze opgebouwde en vastgezette spanning vrij te maken. Kinderen komen graag naar BSR en liggen rustig op de behandeltafel. Zij geven precies aan waar hun klachten zich hebben opgehoopt en zijn onbevangen en niet bang om de release te ondergaan. De meesten genieten er zelfs van!

Wil jij je immuunsysteem een boost geven, neem snel contact met ons op. Een gezond en spanningsvrij lichaam is veel beter bestand tegen het Corona-virus.

Body Stress Release Vechtstreek 06-303 488 49 of info@bsr-vechtstreek.nl.

BSR: immuunsysteem-boost