Vergroot je natuurlijke weerstand

Vergroot je natuurlijke weerstand

Neem je gezondheid in eigen hand

Afgelopen weken mochten wij gelukkig weer aan de slag. En het was nodig………

Velen hebben sinds half maart alle ballen thuis in de lucht moeten houden en dat heeft zijn wissel getrokken op de gesteldheid en weerbaarheid. Vastzittende nekken en schouders, hoofdpijn, mentale irritatie oftewel overbelasting pur sang.

Gelukkig kan Body Stress Release veel betekenen voor cliënten met ‘Corona-stress’. Het losmaken van spanning uit de overspannen spieren zorgt voor het:

  • versterken van immuunsysteem
  • vergroten van de stressbestendigheid
  • aanpakken van nek- en schouderklachten
  • verhogen van de vitaliteit

En dat merkten de cliënten die inmiddels geweest zijn maar al te goed. Enkele zeer positieve reacties van deze cliënten staan op de website van BSR Vechtstreek.

En de kinderen dan?
Ook zij kregen meer klachten afgelopen tijd. Beperkingen van thuis zitten, online lessen volgen en niet naar school kunnen, niet onbelemmerd met vriendjes kunnen en mogen spelen zorgden ervoor dat kinderen spanning gingen opslaan.
Bij kinderen zijn gelukkig vaak minder releases noodzakelijk om deze opgebouwde en vastgezette spanning vrij te maken. Kinderen komen graag naar BSR en liggen rustig op de behandeltafel. Zij geven precies aan waar hun klachten zich hebben opgehoopt en zijn onbevangen en niet bang om de release te ondergaan. De meesten genieten er zelfs van!

Wil jij je immuunsysteem een boost geven, neem snel contact met ons op. Een gezond en spanningsvrij lichaam is veel beter bestand tegen het Corona-virus.

Body Stress Release Vechtstreek 06-303 488 49 of info@bsr-vechtstreek.nl.

BSR: immuunsysteem-boost 

Beste cliënt/bezoeker,

 

Graag aandacht voor het volgende. Vanaf maandag 5 oktober 2020 vragen wij alle cliënten die de praktijk bezoeken een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verlaten van de praktijk. Tijdens de release kan het mondkapje worden afgedaan.

 

In verband met de maatregelen om het Corona-virus zoveel mogelijk in te dammen, hanteren wij de richtlijnen die zijn voorgesteld door het RIVM. Onze beroepsverenigingen BSRAN en VBAG hebben daartoe een protocol opgesteld.

 

Via deze link kunt u het protocol, dat door Body Stress Release Vechtstreek wordt gehanteerd, terugvinden. Neem vooraf a.j.b. kennis van dit protocol.
Bij elke afspraak en herinnering daaraan ontvangt de cliënt de belangrijkste punten uit het protocol.

 

Nog één ding: blijf thuis als jij of een van je huisgenoten Corona-symptomen vertoont. Samen kunnen we Corona verslaan!