Wat voel jij ná de Lockdown?

Wat voel jij ná de Lockdown?

Lockdown-klachten?

Nu Nederland weer langzaam in beweging komt en verschillende beroepen, waaronder BODY STRESS RELEASE-practitioners, weer voorzichtig mochten starten, merken we pas hoeveel mensen te kampen hebben gekregen met opgebouwde spanning. Vastzittende nekken en schouders, pijnlijke onderruggen, hoofdpijnspanning, uitstraling naar handen en vingers, een greep uit de meest genoemde klachten die ik de afgelopen dagen hoorde.

De meeste cliënten werkten thuis aan de keukentafel of ergens in een hoekje. Zittend op een gewone stoel aan een werkplek die niet goed was ingericht. Voor deze mensen kunnen wij, BSR-practitioners, veel betekenen. De vastzittende spanning kan door middel van de release worden vrijgemaakt, zodat de cliënt zich weer veel soepeler en meer ontspannen voelt. En het mooie van deze techniek is, dat het een proces in gang zet, dat het zelfhelend vermogen van de lichaam stimuleert. Dan kan het lichaam zelf deze ontspanning beter handhaven en reguleren. Eigenlijk helpen wij het lichaam om haar werk weer beter te doen. Dat is  nu de kracht van BODY STRESS RELEASE.

Lees bij ‘Ervaringen‘ onder ‘Wat voel jij ná de lockdown?’ wat de eerste cliënten voelden toen ze hun eerste release na de lockdown kregen.

Heb je spanningsklachten a.g.v. de lockdown (stress, slaapproblemen, depressie etc.), neem snel contact met ons op. Hoe eerder we je kunnen releasen, hoe sneller jij weer lekker in je vel zit.

Body Stress Release Vechtstreek 06-303 488 49 of info@bsr-vechtstreek.nl.

Van spanning naar ontspanning! 

Beste cliënt/bezoeker,

 

Graag aandacht voor het volgende. Body Stress Release Vechtstreek is sinds 11 mei weer open.

 

In verband met de maatregelen om het Corona-virus zoveel mogelijk in te dammen, hanteren wij de richtlijnen die zijn voorgesteld door het RIVM. Onze beroepsverenigingen BSRAN en VBAG hebben daartoe een protocol opgesteld.

 

Via deze link kunt u het protocol, dat door Body Stress Release Vechtstreek wordt gehanteerd, terugvinden. Neem vooraf a.j.b. kennis van dit protocol.
Bij elke afspraak en herinnering daaraan ontvangt de cliënt de belangrijkste punten uit het protocol.

 

Nog één ding: blijf thuis als jij of een van je huisgenoten Corona-symptomen vertoont. Samen kunnen we Corona verslaan!